De praktijk

De praktijk voor Kinderfysiotherapie Martine de Nijs is gevestigd in het gebouw van Bodyline Healthcenter te Hulst, gelegen achter het stationsplein waar Jumbo en AH gevestigd zijn.  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.

In een grote ruimte, met kleurrijk, kindvriendelijk oefenmateriaal, wordt het kind individueel behandeld.

kft 1

Zuigelingen en kinderen die om medische redenen niet in staat zijn naar de praktijk te komen, kunnen aan huis behandeld worden. Dit dient nadrukkelijk op de verwijzing vermeld te staan.
Bij baby’s met een voorkeurshouding wordt in ieder geval een huisbezoek gepland, om de optimale stimulerende situatie voor de zuigeling te creëren.

IMG_0976

Ruim 20 jaar ben ik, moeder van 3 opgroeiende kinderen, werkzaam in de kinderfysiotherapie en heb ervaring met veel verschillende soorten aandoeningen in alle leeftijdscategorieën en in verschillende behandel settings, zoals speciaal onderwijs MLK, ZMLK,LOM en de particuliere praktijk.

Om mijn kennis op pijl te houden volg ik regelmatig cursussen en heb ik een nauwe samenwerking met collega kinderfysiotherapeuten uit de regio Zeeuws Vlaanderen, huisartsen, kinderartsen, orthopeden, revalidatie artsen, jeugdartsen, logopedisten, leerkrachten en andere hulpverleners.

De praktijk is aangesloten bij het CKR, BIG register, KvK, KNGF,   NVFK en KNGF klachtenregeling.

Het privacy beleid zorgt voor een zorgvuldige omgang van uw gegevens.

Om de kwaliteit van zorg te kunnen meten en verbeteren wordt in samenwerking met QDNA een doorlopend kwaliteitsonderzoek uitgezet.